HB FP2, Reserve parts.


Honey Bee FP v2, Reserve Onderdelen.
 

Na een poging uit iets te hoog gras op te stijgen bleef de trainingsgear aan de voorkant in het gras hangen. De FP kantelde naar voren en op een erg onnozele manier brak een ring-like push rod. Kost bijna niks, maar toch wel erg fijn op voorraad te hebben ! Een andere keer kwakte ik nogal hardhandig tegen mijn eigen auto aan (een heel veld tot mijn beschikking, en uiteraard moet ik tegen de auto knallen !) en daarbij verboog de flybar nogal.
Ook op voorraad hebben dus ! Versies van andere modellen passen ook zonder problemen.. ik heb er zelf nu een van een Belt CP2 inzitten.. ook 220mm.

Bij de crash tegen mijn auto raakte ook de main shaft krom.. deze is er vrij eenvoudig uit te
halen. De paddle control frame was bij mij nog nooit stuk, maar heb begrepen dat die ook wel fragiel is.. op voorraad hebben dus !

Tot slot 3 onderdelen: de main gear kan tanden kwijtraken bij een zwaardere crash: de mijne overleefde het, echter heb ik wel een paar tandjes die
toch een tik gehad hebben.. bij twijfel vervangen, bij mij vond ik het nog net kunnen. De link set heb ik uit voorzorg: als je een ander deel moet vervangen
en ze losklikt kunnen ze makkelijk breken. Gewoon op voorraad hebben dus !